Verwijder de harde onderkant van de zeekraal en snijd de dille grof.
2
Snijd het onderste harde gedeelte van de Romaine sla en snijd in stukken van 3 cm.
3
Zet de krielaardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 8 min. gaar. Giet af en meng met de helft van de Verstegen WSB Nordic.
4
Breng een pan met water aan de kook en kook de doperwten 5 min. Voeg na 4 min. de zeekraal toe. Giet af en spoel koud.
5
Maak ondertussen de haring schoon door de graat en staart te verwijderen en snijd in stukken van 2 cm.
6
Meng de Romaine sla, doperwten, zeekraal, krieltjes en de helft van de dille tot een salade en verdeel over de borden.
7
Leg de haring op de salade en garneer met de overige dille en de overige Verstegen WSB Nordic.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.