Print opties

Sluiten

Baja fish tortilla’s

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Snijd de kool, rode ui, jalapenõ en rode peper in plakjes. Snijd vervolgens de limoen in partjes en de koriander fijn. Doe de gesneden rode ui in een weckpot.
2
Breng de azijn, het water en de suiker aan de kook en giet dit in een weckpot over de rode ui. Sluit de deksel en laat voor een uur staan om in te trekken. Meng in een schaaltje de chipotle saus met mayonaise en bewaar dit in de koelkast.
3
Breng de olie op frituur temperatuur in een geschikte pan. Meng paprikapoeder, uienpoeder, zout en chilipoeder door de rijstmeel. Giet beetje voor beetje het bier bij het meelmengsel tot het een beslag vormt zonder klontjes. Snijd de witvis in reepjes van ongeveer 1,5 cm breed en wentel ze om in wat bloem. Haal de visstukjes door het beslag en frituur ze vervolgens. Haal ze uit de pan als ze goudbruin kleuren en laat ze uitlekken op een keukenpapiertje.
4
Verwarm de tortilla’s in de pan en top ze af met kool, gefrituurde vis, mango blokjes, koriander, rode peper, jalapenõ en ingelegde rode ui. Serveer de tortilla met de chipotle mayonaise en een klein beetje limoensap.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.