Print opties

Sluiten

Bami met gemengde groenten, ham, satésaus en kroepoek

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm een ruime pan met water en kook vervolgens de mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
2
Pel en hak de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd deze in dunne ringen.
3
Verwarm een pan op middelhoog vuur met de zonnebloemolie en bak hierin de knoflook en de helft van de rode peper voor 3 min. goudbruin.
4
Voeg de bami groenten, hamblokjes en Verstegen Mix voor Nasi & Bami Goreng toe en bak voor 5 min. mee. Schep de mie door de groenten en verwarm deze nog voor 5 min. mee.
5
Verwarm de Verstegen Satésaus (kant-en-klaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Schep de bami in een bord en garneer af met de overige rode peper. Serveer de bami met de Verstegen Satésaus (kant-en-klaar) en kroepoek.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.