Snijd de kipfilet in kleine stukjes van gelijke grootte. Meng in een kom de tarwebloem, maïzena en zeezout. Klop het ei los in een andere kom en meng met de karnemelk. Haal de kipstukjes door het bloemmengsel, dan door het eimengsel en opnieuw door het bloemmengsel.
2
Verhit de zonnebloemolie in een diepe pan tot 180 °C. Frituur de kip in porties in 4-5 min. goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.
3
Bereid de bao buns volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in dunne reepjes, de bosui en jalapeño in ringetjes. Vul de warme bao buns met de geraspte wortel, komkommer, popcorn kip, sriracha mayonaise, wasabi mayonaise, soja dressing en jalapeño. Garneer met bosui en koriander. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.