Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Marineer de biefstuk met de ketjap en bak 5 min. per kant in de sesamolie in een hete pan. Verpak de biefstuk in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten. Breng een pan met water aan de kook en kook het ei in 7 min. tot zachtgekookt.
3
Snijd de komkommer in reepjes, de paksoi in grove stukken en de bosui in ringetjes. Verhit een pan met water en breng aan de kook. Blancheer de paksoi kort in het water, spoel af met koud water. Verdeel de sushirijst over kommen en voeg de paksoi, geraspte wortel, taugé, maïs en komkommer toe. Snijd de biefstuk in reepjes. Leg de reepjes biefstuk bovenop en verdeel de gochujang eroverheen. Serveer met het gekookte ei, de sesamzaadjes en fijngesneden bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.