Marineer de biefstuk 10 min. met de ketjap, de helft van het sesamzaad en de helft van de olijfolie.
2
Verwijder ondertussen de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd in ringen. Verwijder de uiteindes van de courgettes en schaaf deze op de Spirelli tot spaghetti.
3
Verwarm ondertussen een pan op middelhoog vuur met de resterende olijfolie. Bak de biefstuk ongeveer 4 min. aan iedere kant voor medium garing. Haal de biefstuk uit de pan, pak deze in aluminiumfolie in en laat 10 min. rusten op een bord.
4
Verhit ondertussen een pan met de zonnebloemolie en bak de rode peper, courgettespaghetti en roerbakgroente 7 min. Breng op smaak met peper en zout.
5
Snijd de biefstuk in plakken en verdeel samen met de marinade en groenten over de borden. Garneer met het resterende sesamzaad.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.