Laat de bladerdeeg vellen ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de ui en 2/3 van de knoflook in grove stukken. Voeg toe aan de kom van een hakmolen. Voeg het gehakt, ketjap, 2/3 van de sambal, korianderpoeder, komijnpoeder, peper en zout toe en mix dit tot een egale vulling.
2
Verdeel de gehaktvulling over de vellen bladerdeeg en vouw dubbel. Gebruik een vork om de randjes aan te drukken.
3
Kluts het ei los en bestrijk de bladerdeeg gehakt hapjes met het ei. Verdeel het maanzaad en de chilivlokken over het bladerdeeg heen. Plaats de bladerdeeg gehakt hapjes op twee met bakpapier beklede bakplaten en bak in 25 tot 30 min. goudbruin.
4
Pel ondertussen de overige knoflook en snijd fijn. Meng de mayonaise met de overige sambal en de knoflook. Serveer de bladerdeeg gehakt hapjes met de pittige mayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.