Meng de mosterd, peper en eventueel zout door het kipgehakt en draai er met vochtige handen 4 burgers van. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de kipburgers 12 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege en leg de laatste 3 min. op elke burger een plakje cheddar.
2
Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en gril de snijkanten om en om in 1 min. goudbruin.
3
Snijd de tomaten in plakjes. Beleg de broodjes elk met wat sla, wat tzatziki, een burger, wat plakjes tomaat en een beetje rauwkost.
4
Meng de rest van de rauwkost, tomaten en sla met de olie. Serveer de salade met de hamburger en de rest van de tzatziki apart erbij.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.