Print opties

Sluiten

Bulgursalade met sperziebonen cashewnoten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng het water aan de kook en los het stukje bouillontablet erin op. Doe de bulgur in een kom en schenk er de bouillon over. Roer goed door en laat 10 min. wellen. Giet eventueel het water van de bulgur en laat de bulgur afkoelen.
2
Maak de sperziebonen schoon en breek ze tweemaal. Kook de sperziebonen in een bodempje water in ca. 10 min. beetgaar.
3
Maak de bosui schoon en snijd hem in dunne ringen. Boen de citroen schoon. Rasp de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit.
4
Meng de sperziebonen, bosui, tomatenblokjes en olijfolie door de bulgur. Breng op smaak met de citroenrasp, het sap, de gemalen komijn en peper en zout.
5
Hak de cashewnoten grof. Was de blaadjes romaine sla en bedek een schaal met de blaadjes. Schep de bulgursalade erop en garneer met de cashewnoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.