Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes. Ris de takjes rozemarijn. Snijd de bovenkant van de camembert in met een scherp mes in een ruitpatroon. Steek de plakjes knoflook en rozemarijn in de ingesneden kaas. Verdeel de honing en chilivlokken over de camembert. Leg het kaasje in het midden van een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Snijd de ciabatta in plakken en verdeel rondom de camembert. Halveer de cherrytomaten. Pel en snipper de rode ui. Hak de walnoten grof. Verdeel de cherrytomaten, rode ui en walnoten op en tussen de ciabatta.
3
Verdeel de helft van de olijfolie over de ciabatta. Bak het geheel 25 tot 30 min. in de oven. Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een kleine koekenpan op hoog vuur. Pluk de takjes salie.
4
Bak de blaadjes salie 1 tot 2 min. per kant in de hete olie. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
5
Verdeel de krokante blaadjes salie over de ciabatta wanneer het geheel uit de oven komt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.