Print opties

Sluiten

Chili sin carne met vegan rulstukjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd ondertussen de uien in halve ringen en pel en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur.
2
Maak de paprika schoon en snijd in dunne halve reepjes. Maak de rode peper schoon en snijd fijn. Voeg de rode peper, rulstukjes, paprika en ⅔ van het paprikapoeder toe aan de hapjespan en bak nog 5 min. op middelhoog vuur.
3
Doe ondertussen de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de bonen en gepelde tomaten toe aan de pan en druk met een houten lepel de tomaten in stukjes. Breng aan de kook en laat op laag vuur 15-20 min. stoven met de deksel op de pan. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en zout.
4
Meng de zuivelspread met de rest van het paprikapoeder en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de chili over de borden. Serveer met de rijst en gekruide zuivelspread.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.