Print opties

Sluiten

Chimichurriburger met postelein

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek de BBQ aan en verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de augurk over de lengte in plakken.
2
Pel en snijd de rode ui in ringen. Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de rode ui glazig. Voeg de bruine suiker en balsamicoazijn toe. Bak 5 min. tot de suiker is gesmolten.
3
Bak de Italiaanse bollen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Smeer de burgers in met de olijfolie en gril 10 min. goudbruin en gaar. Verdeel de laatste 5 min. de oude kaas over de burgers. Gril het ontbijtspek krokant.
5
Snijd de Italiaanse bollen doormidden en verdeel de aioli, postelein, augurk, chimichurriburger, uiencompote en krokant ontbijtspek over de broodjes. Leg de bovenkanten terug op de broodjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.