Print opties

Sluiten

Couscous met gerookte kip en avocadosaus

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Halveer de cherrytomaten en hak de munt fijn. Meng de helft van de olijfolie, azijn met peper en munt en voeg de tomaten toe.
2
Schil de gember en rasp fijn. Hak de knoflook fijn. Schil de avocado’s en mix in een blender met limoensap, kokosmelk, gember en knoflook. Mix het geheel tot een gladde saus en breng op smaak met peper.
3
Was de bleekselderij en snijd in dunne plakjes. Verhit in een wokpan de overige olijfolie en wok de snijbonen 5 min. Voeg de bleekselderij toe en bak nog 7 min mee.
4
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg het bouillonblokje toe aan het water waarin je de couscous welt.
5
Voeg de kipreepjes en avocadosaus toe aan de wok en verwarm 1 min mee. Als de saus te dik is, leng dan aan met 50 à 100 ml water. Roer de couscous los met een vork en serveer met de groente, kip, avocadosaus en tomatensalade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.