Print opties

Sluiten

Crispy gnocchi salade

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit ¼ van de olijfolie in een pan en bak de gnocchi op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Dit duurt 8 min. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
2
Snijd ondertussen de tomaten in stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Pel en snijd de rode ui in dunne halve ringen. Meng in een grote kom de rucola met de tomaat, avocado en ui.
3
Maak een dressing van de overige olijfolie, balsamicoazijn, honing en Italiaanse kruiden. Rooster de pijnboompitten in een droge pan voor 2 min. tot ze lichtbruin zijn.
4
Voeg de krokante gnocchi toe aan de salade en verdeel de dressing eroverheen. Verdeel de burrata en pijnboompitten erover en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.