Print opties

Sluiten

Crispy halloumi wraps met gegrilde paprika

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
8 min
Totale tijd
28 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Pel en snijd de ui in reepjes. Verhit ½ van de olijfolie in een pan en bak de groenten met peper en zout voor 5 min.
2
Snijd ondertussen de halloumi in blokjes. Klop het ei los in een kom en meng in een andere kom het paneermeel met het paprikapoeder. Haal de halloumi door het ei en daarna door het paneermeel. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de halloumi in 8 min. goudbruin en krokant.
3
Bereid de wraps kort in een droge pan. Bestrijk elke wrap met aioli en beleg met de rucola, gegrilde groenten en krokante halloumi. Pers het sap uit de citroen en Drizzle samen met de sriracha mayonaise over de wraps. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.