Print opties

Sluiten

Crispy potatoes met tomato ketchup

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de krielaardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de krielaardappelen in 6 min. beetgaar en giet af.
2
Meng de krielaardappelen met het Verstegen Paprika poeder, Parmezaanse kaas poeder, Verstegen Zwarte Peper, Verstegen Zeezout en olijfolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Druk de krielaardappelen plat met een lepel en plaats deze 20 min. in de voorverwarmde oven.
4
Serveer de krokante krieltjes met de Verstegen Guilt Free - Tomato Ketchup.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.