Verwarm de oven voor op 190°C. Smelt de boter in een steelpannetje en meng met de speculaaskruiden. Doe de havermout in de blender en mix dit net zo lang tot een meel ontstaat. Voeg het havermeel toe aan de boter en mix. Vet de muffinvorm in met de bakspray en verdeel het havermoutmengsel over de muffinvorm. Bak 10 min. in de oven en laat goed afkoelen.
2
Week ondertussen de gelatineblaadjes 5 min. in koud water. Meng de kwark met de zoetstof in een kom.
3
Verhit het water in een steelpan en laat de gelatineblaadjes 1 voor 1 smelten. Laat dit even afkoelen en voeg toe aan de kwark. Roer goed door.
4
Verdeel het kwarkmengsel over de muffins en zet in de koelkast voor 4 uur.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.