Print opties

Sluiten

Eenpanspasta met venkel en salami

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de venkel in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd vervolgens in grove stukken. Snijd de paprika in halve reepjes. Snijd de salami in plakjes. Pel de knoflook en hak fijn.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de venkel, paprika, salami en knoflook toe en bak 3 min. aan. Voeg de rode wijn toe en laat 2 min. doorkoken.
3
Voeg de pastasaus en groentebouillon toe en breng aan de kook. Voeg de tagliatelle toe en laat 4 min. doorkoken op laag tot middelhoog vuur. Pluk ondertussen de takjes peterselie en hak grof. Rasp de Parmezaanse kaas grof.
4
Roer kort voor serveren de peterselie door de pasta. Serveer met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.