Print opties

Sluiten

Fishburger

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
2
Zet de bakplaat aan om op te warmen, dit heeft wat tijd nodig. Meng ondertussen de gegaarde zalm en aardappelpuree in een kom. Hak de takjes dille fijn en voeg toe aan het zalm aardappelmengsel. Meng tot een mooi geheel en maak op smaak met peper en zout.
3
Vorm burgers van dit mengsel ter grootte van een hamburgerbroodje. Zet de burgers in de koelkast. Snijd de tomaat in plakjes. Was vervolgens de sla en haal de blaadjes sla los.
4
Snijd de hamburgerbroodjes door en toast de binnenzijde kort op de bakplaat. Bak ook de fishburgers op de bakplaat gedurende 4 tot 5 minuten goudbruin per kant.
5
Besmeer de bodem van de hamburgerbroodjes met een eetlepel remoulade saus. Leg vervolgens de plakjes tomaat op de broodjes, gevolgd door blaadjes kropsla. Leg nu de fishburger op het broodje, top af met een klein beetje extra remoulade saus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.