Hak de gember fijn. Pers het sap uit de limoen en mix met de gember, chilisaus, sojasaus, ketjap en sriracha. Breng op smaak met wat peper en zout en zet apart.
2
Dep de biefstuk droog en bestrooi met wat peper en zout. Snijd de biefstuk in reepjes. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes.
3
Verhit de roomboter in een pan op middelhoog vuur en bak de biefstuk in 3 min. rondom gaar. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de saus toe en laat nog 1 min. sudderen.
4
Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de koriander grof.
5
Verdeel het biefstuk-paprikamengsel over de flatbreads en top af met de crispy chili olie, koriander en chilivlokken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.