Print opties

Sluiten

Gepaneerde zalm met romige citroenrijst

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en houd apart.
2
Verwarm de airfryer voor op 200°C en bekleed het mandje met bakpapier. Snijd de zalm in blokjes en doe in een kom. Voeg de olijfolie, het knoflookpoeder, paprikapoeder, wat peper en zout en ½ van de Parmezaanse kaas toe. Mix goed en leg de zalmblokjes in de airfryer. Bak voor 8 min.
3
Pel en hak ondertussen de knoflook en sjalot fijn. Smelt de roomboter in een pan op middelhoog vuur en voeg de knoflook en sjalot toe. Snijd de citroen doormidden en pers het sap uit. Voeg het citroensap, de kookroom, de overige Parmezaanse kaas, groene asperges en wat peper en zout toe en mix totdat de saus indikt. Voeg de gekookte rijst en mix totdat de structuur zacht en romig is.
4
Serveer de rijst en asperges met de zalm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.