Geroosterde pompoen salade met vijgen en hazelnoten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de pompoen doormidden, verwijder de uiteinden en de pitten. Snijd in halve manen. Verdeel de olijfolie en het Verstegen Zeezout over de pompoen. Leg de pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de voorverwarmde oven.
2
Snijd ondertussen de vijgen in kwarten. Verhit een pan en rooster de hazelnoten goudbruin. Schaaf met een dunschiller vlokken van de Parmezaanse kaas. Meng de extra vierge olijfolie met de Verstegen World Spice Blend Vadouvan.
3
Verdeel de sla over de borden gevolgd door de pompoen, vijgen, hazelnoten, Parmezaanse kaas en de Vadouvan olie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.