Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de pompoen, verwijder de zaden en snijd in plakken. Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef. Meng de pompoen met de tandoori kruiden, ½ van de olijfolie, kikkererwten, peper en zout.
2
Verdeel de pompoen en kikkererwten over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 25 min. in de oven.
3
Halveer ondertussen de appels, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.
4
Verhit een pan met de overige olijfolie en bak de falafel goudbruin. Breek de pappadum snack tandoori in grove stukken.
5
Verdeel de spinazie, appel, geroosterde pompoen, kikkererwten en falafel over de borden. Steek hier de tandoori snacks bij en verdeel de mosterd dille dressing over de salade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.