Mix de bloem met de suiker en het zout. Voeg de boter in blokjes toe samen met de eidooier en het vanille extract. Kneed met je handen tot een deegbal. Wikkel in folie en leg een half uur in de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op 160°C (boven- en onderwarmte). Bestuif je ondergrond met bloem en leg de deegbal in het midden. Bestuif je deegroller met bloem en rol de deegbal uit. Steek ronde vormen uit het deeg en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes in 15 min. goudbruin en laat helemaal afkoelen.
3
Mix ondertussen de poedersuiker met het water. Verdeel de witte frosting over de afgekoelde koekjes en plak er een marshmallow op. Teken met de eetbare stiften ogen, armen, knoopjes en een neus op de sneeuwpop. Herhaal voor de overige koekjes. Laat 30 min. hard worden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.