Print opties

Sluiten

Gnocchi met dillepesto en kabeljauw

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten dillepesto
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Rooster de walnoten in een droge pan op middelhoog vuur, beweeg regelmatig totdat de walnoten licht gebruind zijn. Laat ze daarna afkoelen op een bordje.
2
Houd een takje dille apart. Maal de overige dille in een blender of keukenmachine met de spinazie, walnoten, knoflook, citroensap, chilivlokken, olijfolie, ricotta en zout tot een gladde pesto.
3
Bedek de kabeljauwfilets met een dun laagje bloem. Snijd de paprika in blokjes en breng een pan met water aan de kook voor de gnocchi.
4
Verhit olie in een pan en bak de paprikablokjes totdat ze iets zachter worden. Voeg daarna de spinazie toe en bak mee totdat deze geslonken is.
5
Smelt in een andere pan een klontje boter en voeg een scheut neutrale olie toe. Bak de kabeljauwfilets ongeveer 3 à 4 min. aan iedere kant, totdat ze mooi bruin en gaar zijn.
6
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Doe de pesto bij de gnocchi en roer door.
7
Serveer de gnocchi samen met de gebakken paprika, spinazie en kabeljauw. Top af met wat Parmezaanse kaas en verse dille. Verdeel naar smaak extra dillepesto over de vis. Tip! Pesto over? Serveer deze dan bij een stokbroodje of toastje.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.