Print opties

Sluiten

Gnocchi ovenschotel met prei en champignons

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in met ½ van de olijfolie.
2
Pel en snipper de ui en snijd de prei in ringen. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de overige olijfolie in een pan en fruit de ui 2 min. Voeg de prei en champignons toe en bak 3 min. mee. Voeg de gnocchi samen met de helft van de Italiaanse kruiden en peper en zout toe. Bak 5 min.
3
Voeg de gezeefde tomaten en ricotta toe. Meng alles goed en haal de pan van het vuur zodra de ricotta helemaal in de saus is gesmolten.
4
Verdeel de gnocchi over de ovenschaal. Scheur de mozzarella in stukken en leg op de bovenkant. Top af met de overige Italiaanse kruiden en schuif de ovenschaal voor 10 min. in de oven.
5
Garneer de gnocchi ovenschotel met de blaadjes basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.