Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui, schil de wortel en snijd in kleine blokjes. Snijd de courgette in stukken.
2
Verwarm 2/5 van de olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote koekenpan en fruit de ui. Voeg dan de wortel en courgette toe en bak 1 min. mee.
3
Voeg de Heinz Tomato Frito en Heinz Tomato Gezeefd toe, plaats de deksel op de pan en laat op lage temperatuur ongeveer 10 min. zachtjes doorkoken.
4
Pel de knoflook en hak fijn. Verwarm in een andere grote koekenpan of wok 2/3 van de overige olijfolie en bak de spinazie en knoflook tot de spinazie geslonken en zacht is. Druk in een vergiet het vocht uit de spinazie.
5
Vet een ovenschaal in met de overgebleven olijfolie en schep er een dunne laag van het groentemengsel in. Schep daarop 1/3 van de spinazie en verdeel 1/3 van de lasagnevellen erover, gevolgd door 1/3 van het groentemengsel. Herhaal deze lagen om en om en eindig met het groentemengsel. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op het groentemengsel.
6
Bak de lasagne in de oven in 40 min. goudbruin en gaar.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.