Print opties

Sluiten

Hartige bladerdeegsnacks met brie en tijm

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de plakken bladerdeeg ontdooien op het aanrecht.
2
Snijd de brie in plakken van ongeveer 7 cm lang en 1 cm dik. Ris de takjes tijm.
3
Leg een plak bladerdeeg op een snijplank. Leg een plak brie aan de linkerkant van de plak op 1 cm van de randen. Bestrooi met peper en zout en ⅛ van de tijm. Vouw de plak bladerdeeg dicht, zoals je een boek dicht zou slaan en druk de randen aan met een vork. Snijd met een mes horizontale strepen over de bovenkant van het pakketje en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Herhaal voor de overige bladerdeegsnacks.
4
Klop het ei los in een kom en bestrijk de bladerdeegsnacks ermee. Schuif ze vervolgens voor 15 min. in de oven. Serveer daarna warm met de honing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.