Verwarm de oven voor op 160°C en bekleed een ingevet cakeblik van 25 cm met bakpapier.
2
Snijd 2/3e van de halloumi in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm, de groene en zwarte olijven in plakjes en de zongedroogde tomaten in blokjes. Rasp de overige halloumi fijn en hak de oregano fijn.
3
Zeef het bakmeel boven een kom en mix met de eieren, melk en olijfolie. Voeg vervolgens de zongedroogde tomaatjes, blokjes halloumi, olijven, oregano en Provençaalse kruiden toe.
4
Giet het beslag in de cakevorm en top af met de geraspte halloumi, dukkah kruiden en sesamzaadjes.
5
Bak de hartige cake in 55 min. gaar onderin de oven. Laat afkoelen en serveer in plakken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.