Print opties

Sluiten

Hartige cannelloni Moederdag taart

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Meng de passata met de tijm en basilicum en verdeel over de bodem van het bakblik.
2
Breng een pan water aan de kook. Blancheer hierin de lasagnebladen ieder ongeveer 3 min. en haal uit het water met een tang. Snijd doormidden en rol op.
3
Bak de spinazie samen met de ricotta op laag vuur in een pan. Laat afkoelen en breng op smaak met citroenrasp, peper en zout. Plaats de lasagnerolletjes rechtop op de passata.
4
Vul een spuitzak met de ricottavulling. Spuit de ricottavulling in de lasagnerolletjes. Strooi hier eventueel nog Parmezaanse kaas over. Plaats het bakblik in het midden van de oven en bak de cannelloni taart 15 min. Garneer eventueel met verse basilicum. Tip: niet in het bezit van een spuitzak? Gebruik een hersluitbare plastic zak. Vul met het mengsel en druk naar één hoek. Knip het hoekje af en klaar is je zelfgemaakte spuitzak.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.