Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht en verwarm de airfryer voor op 180°C. Vet de springvorm in.
2
Klop de eieren met de ricotta los. Halveer de cherrytomaten en snijd de courgette in blokjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Hak de tijm grof. Voeg de cherrytomaten, courgette, paprika en tijm toe aan het eiermengsel en voeg wat peper en zout toe. Mix alles door elkaar.
3
Bekleed de binnenkant van de springvorm met de plakjes bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem. Giet het eiermengsel in de springvorm en top af met de feta en wat peper en zout. Schuif de hartige taart voor 25 min. in de airfryer. Check halverwege of hij niet te donker wordt. Dek hem indien nodig af met een stuk aluminiumfolie en maak de baktijd af. Controleer aan het einde of het ei goed is gestold. Laat de taart 20 min. afkoelen in de vorm voordat je hem aansnijdt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.