Print opties

Sluiten

Havermouttaartjes met slagroom

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrdiënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Week de dadels in lauwwarm water voor 10 min. Mix de haverzemelen met de dadels, de helft van de amandelen, kokosolie en honing tot een geheel.
2
Vet de muffinvorm in met de boter en verdeel het haverbeslag over de muffinvorm. Plaats de muffinvorm in de voorverwarmde oven en bak voor 15 min. tot goudbruin. Haal uit de oven en laat de havermoutbodem afkoelen.
3
Schaaf ondertussen de overige amandelen met een grove rasp.
4
Verdeel de slagroom, frambozen en rode bessen over de havermoutbodem. Garneer de taartjes met paaseitjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.