Print opties

Sluiten

Herfst sangria

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de appel, sinaasappel en ½ van de peer in dunne plakjes. Voeg het fruit samen met de kaneelstokjes, steranijs en ahornsiroop toe aan een grote kan of kom. Voeg de rode wijn, appelsap, ginger ale en brandy toe. Roer goed door. Laat minstens 1 uur in de koelkast de smake goed intrekken zodat de smaken zich goed vermengen.
2
Snijd de overige peer in dunne plakjes. Snijd een inkeping in de onderkant van de plakjes peer. Schenk de sangria in de glazen en garneer met een plakje peer op de rand van het glas. Serveer gekoeld.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.