Snijd de kipfilet in reepjes. Kluts het ei in een schaaltje. Verkruimel de cornflakes in een ander schaaltje, voeg het paprikapoeder en wat peper en zout toe en mix. Dip de kipfiletreepjes eerst in het ei en dan in de verkruimelde cornflakes. Plaats de kipreepjes in de airfryer en bak deze voor 15 min. goudbruin.
2
Verwarm in een pannetje de honing samen met de harissa, chilivlokken en wat peper en zout naar smaak voor 2 min. Roer goed door.
3
Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan.
4
Snijd de tomaat in schijfjes. Was de romaine slabladen. Vul de wraps met de romaine sla, tomaat, ingelegde rode ui en schijfjes jalapeñopeper. Bestrijk de crispy kip met de hot honey en verdeel over de wraps. Rol de wraps op en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.