Verwarm de oven voor op 200ºC. Pel en snipper de ui en de teentjes knoflook. Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm. Schil de gember en snijd fijn.
2
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de Verstegen World Spice Blend Garam Masala, gember en de gesneden pompoen toe en bak 2 min. mee. Voeg de rode linzen, groentebouillonblokje en de kokosmelk toe en laat afgedekt 20 min. koken op laag vuur. Proef of de linzen gaar zijn.
3
Voeg de spinazie toe en roer door. Snijd de rode peper in ringen en de limoen in parten.
4
Bereid het Libanese brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven. Hak de koriander grof.
5
Serveer de dahl met koriander, limoenparten, rode peper, kwark en het Libanese brood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.