Print opties

Sluiten

Indische kip met sajoerboontjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de kippendij in blokjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de sperziebonen schoon.
2
Verhit een pan met de zonnebloemolie op middelhoog vuur. Bak de kippendijblokjes met de komijn in 10 min. gaar. Schep regelmatig om.
3
Breng ruim water in een pan aan de kook en kook de sperziebonen 8 min. Giet af en schep de sperziebonen terug in de pan. Voeg de boemboe en het water toe en verwarm nog 2 min. Roer goed door.
4
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de rijst, sajoerboontjes en cassave kroepoek over de borden. Leg daar de kippendijblokjes op en serveer met de satésaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.