Pel de knoflook en halveer. Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met de knoflook. Voeg het druivensap toe aan de fonduepan en verwarm op laag vuur tot het begint te borrelen. Laat niet te heet worden.
2
Voeg geleidelijk de geraspte Le Gruyére AOP en de geraspte Emmentaler AOP toe aan de pan, terwijl je continu blijft roeren tot de kaas volledig gesmolten en glad is.
3
Meng de maïzena met het water en het citroensap en voeg toe aan de kaasfondue. Blijf roeren tot het mengsel iets dikker wordt en gaat binden. Houd de kaasfondue warm op een warmhoudplaatje of een rechaud.
4
Verwarm een koekenpan met de olijfolie en bak de soepballetjes in 5-8 min. goudbruin en gaar. Haal uit de pan en bak de kipstukjes in dezelfde pan in 5 min. gaar en goudbruin.
5
Bereid de Franse frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Rol de knakworstjes in het ontbijtspek. Een half plakje ontbijtspek per knakworstje is voldoende.
7
Snijd het stokbrood in plakjes. Serveer de fondue met de soepballetjes, kipstukjes, friet, knakworstjes in ontbijtspek, pretzels, aardbeien, grillworst, augurken, druiven, mayonaise en het stokbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.