Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en snijd in parten.
2
Meng het groentebouillontablet met het water.
3
Verwarm ondertussen een pan met de helft van de olijfolie en bak de risottorijst 3 min. op laag vuur. Blus het geheel af met 1/3 deel van de bouillon en roer door. Gaar de risotto in 20 min. en voeg in delen de overige bouillon toe zodat de risotto niet zonder vocht komt te staan.
4
Verhit ondertussen een pan met de helft van de overgebleven olijfolie en bak de kabeljauw in 9 min. goudbruin en gaar. Verhit een grillpan met de resterende olijfolie en gril de groene asperges in 6 min. gaar.
5
Rasp ondertussen ¾ van de Parmezaanse kaas op een fijne rasp en ¼ van de Parmezaanse kaas grof. Voeg de fijne Parmezaanse kaas samen met de crème fraîche en citroenrasp toe aan de risotto en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de risotto over de borden en leg hier de groene asperges en kabeljauw op. Garneer met de grof geraspte Parmezaanse kaas en de citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.