Doe de kristalsuiker samen met het water, 1/5 van de Verstegen Kaneelstok en 1/5 van de Verstegen Steranijs in een steelpannetje. Verwarm op middelhoog vuur zodat de suiker langzaam oplost in het water en er een siroop ontstaat.
2
Schil en snijd ondertussen de peer over de lengte doormidden. Snijd van iedere helft vier gelijke parten door de lengte en voeg toe aan de siroop. Laat 5 min. koken, draai het vuur uit en laat afkoelen. Haal de peer, kaneelstok en steranijs uit de siroop.
3
Verdeel de ijsblokjes over de glazen en schenk in ieder glas 1 el van de siroop. Verdeel de ginger beer en de Crystal Clear over de glazen.
4
Garneer ieder glas met de overige Verstegen Kaneelstok, de overige Verstegen Steranijs en de partjes peer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.