Print opties

Sluiten

Kaneeltwisters

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een pan met de roomboter en smelt de boter op lage temperatuur. Meng de roomboter in een kom met de kaneel, basterdsuiker en een snufje zout.
2
Rol het bladerdeeg uit en bestrijk met het botermengsel.
3
Snijd het bladerdeeg in de lengte in 16 repen. Pak 2 repen en knijp de bovenkanten stevig tegen elkaar aan. Draai de repen nu om elkaar heen en duw de onderkanten ook stevig tegen elkaar.
4
Leg de kaneeltwister op een met bakpapier beklede bakplaat in de vorm van een S. Herhaal met de overige repen.
5
Bak de kaneeltwisters 20 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.