Print opties

Sluiten

Klassieke spaghetti bolognese

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
Extra benodigdheden
1
Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de peterselie en hak grof. Rasp de manchego in grote vlokken met de kaasschaaf.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3
Verhit ondertussen een pan met de olijfolie en bak het gehakt 3 min. Voeg de knoflook en hutspot groenten toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenpulp en spaghetti toe en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de spaghetti bolognese over de borden en garneer met de peterselie en manchego.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.