Print opties

Sluiten

Knapperige witte koolsalade met druiven

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool in repen van 5 mm dik. Hak de peterselie grof. Snijd de komkommer in plakken.
2
Verdeel de walnoten en druiven over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5 min. in de oven. Meng ondertussen de witte kool met de slasaus, komkommer en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de kippendij in stukken van 3 cm. Verhit een pan met de olijfolie en bak de kippendij in 10 min. gaar.
4
Verdeel de witte koolsalade over de borden en leg de kip erop. Garneer met de rest van de peterselie, geroosterde walnoten en druiven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.