Print opties

Sluiten

Krokante aardappelschotel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de winterpenen en snijd in plakjes. Schil de aardappelen en snijd in plakken van 5 mm dik. Spoel de aardappelschijfjes onder koud water.
2
Verhit een pan met de olijfolie en bak het rundergehakt 3 min. Voeg de Italiaanse kruiden, knoflook en winterpeen toe en bak nog 2 min. mee. Blus het geheel af met de tomato polpa en breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal, verdeel de aardappelschijfjes op het gehaktmengsel, plaats 20 min. in de oven en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.