Krokante garnalen uit de airfryer met zoete aardappelfriet
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de airfryer voor op 175°C. Doe de zoete aardappelfriet in het mandje en besprenkel met de olijfolie, ½ van het knoflookpoeder, chilipoeder en wat peper en zout. Mix en bak voor 10 min.
2
Mix ondertussen de panko met het overige knoflookpoeder in een bord. Kluts het ei in een kommetje en doe de bloem in een ander bord.
3
Dep de garnalen droog en breng op smaak met wat peper en zout. Haal ze vervolgens door de bloem, het ei en de panko en leg even opzij. Wanneer de friet 10 min. heeft gebakken, leg je de garnalen op de friet en bak je het nog eens 5 min.
4
Pers het sap uit de citroen en mix met de mayonaise en wat peper en zout. Snijd de komkommer en radijs in plakjes en de tomaten in partjes. Mix samen met de sla en slasaus tot een salade.
5
Serveer de zoete aardappelfriet en krokante garnalen met de salade en citroenmayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.