Verwarm de airfryer voor op 180°C. Maak de sperziebonen schoon en halveer. Pel en snijd de ui fijn en snijd de mini komkommers in plakken. Snijd de koriander grof.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen in 3 min. beetgaar. Haal de sperziebonen uit de pan en kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in het water van de sperziebonen. Giet af en meng de Verstegen Kerrie door de gele rijst.
3
Bereid ondertussen de Verstegen Kneed & Klaar Gemakballen Indisch Gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Leg de gemakballen in het mandje van de airfryer en bak in 10 min. krokant.
5
Marineer ondertussen de mini komkommer met de sesamolie, Verstegen Sesamzaad, Verstegen Chilivlokken en koriander.
6
Verhit de zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur en bak de ui glazig. Voeg de sperziebonen toe en bak 4 min. Breng op smaak met Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout.
7
Bereid de Verstegen Satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
8
Verdeel de gele rijst en sperziebonen over de borden. Leg de krokante gemakballen erop en serveer met de komkommersalade en Verstegen Satésaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.