Print opties

Sluiten

Krokante kip cajun met paprika aioli

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Extra benodigdheden
1
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 2 cm breed, pel en hak de knoflook grof.
2
Snijd ondertussen de kipfilet in stukjes. Meng deze met de Verstegen Kip Krokant en het water.
3
Plaats de kip in de airfryer en bak deze 13 min. goudbruin en gaar. Schud de kip tussendoor om.
4
Mix de paprika en knoflook fijn in een mixer. Voeg hier het eigeel, de mosterd, witte wijnazijn en het paprikapoeder aan toe en mix dit tot een aioli. Voeg vervolgens langzaam de zonnebloemolie toe, zodat de aioli niet gaat schiften.
5
Serveer de krokante kip cajun met de paprika ailoi.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.