Print opties

Sluiten

Kruidige mini worstenbroodjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 5min

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de bloem met ½ van de eieren, gist, ongezouten roomboter en Verstegen WSB Vadouvan in de keukenmachine. Voeg in delen de melk en ½ van het Verstegen Zeezout toe en kneed dit tot een egaal deeg.
2
Maak een theedoek nat met lauwwarm water en laat het deeg 30 min. rijzen met de warme theedoek over de kom.
3
Meng ondertussen het half-om-half gehakt met het Verstegen Mosterdzaad gemalen, Verstegen Kerrie, paneermeel, Verstegen Zwarte Peper, de overige Verstegen Zeezout en het overige ei.
4
Rol het deeg uit tot ongeveer 0,5 cm dik en snijd in stukken van 3 bij 5 cm. Leg een halve eetlepel van het gehakt op het deeg en vouw het deeg om het gehakt. Herhaal dit tot het gehakt op is.
5
Verdeel de mini worstenbroodjes over een met bakpapier beklede pakplaat en verdeel de olijfolie over de worstenbroodjes. Plaats de worstenbroodjes 20 min. in de oven.
6
Serveer de mini worstenbroodjes met de grof gemalen mosterd.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.