Sla een aantal keer met een fles op de komkommer (dit maakt de komkommer zacht en beter bruikbaar voor de marinade). Snijd de komkommer vervolgens in blokjes.
2
Snijd de limoen doormidden en pers het sap van beide helften uit. Snijd de rode peper doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Mix de rode peper met de sesamolie en de helft van het limoensap. Voeg de komkommer toe mengsel en meng goed.
3
Meng de pindakaas, sojasaus, overgebleven limoensap en het water in een pan op middelhoog vuur en roer goed door. Warm rustig op, maar laat niet koken. Voeg nog een beetje water toe als de saus te dik is.
4
Spies ondertussen de Like Chicken Bites op een stokje. Verwarm de olijfolie in een pan en bak ze goudbruin en gaar. Serveer de spiesjes met de satésaus en de komkommersalade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.