Print opties

Sluiten

Loaded nacho’s met pittig peulgehakt

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de schil van de helft van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter), halveer en pers de vrucht uit. Snijd de overige limoen in parten en hak de koriander grof.
2
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak de avocado met een vork en meng met de helft van de koriander, Verstegen Zwarte Peper, Verstegen Zeezout en limoenrasp en -sap.
3
Snijd de tomaten in parten en verwijder de zaadlijsten. Snijd in blokjes van 1 cm.
4
Bereid het Verstegen Kneed en Klaar Peulgehakt - Pittig gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verwarm een pan met de olijfolie en bak het pittig peulgehakt 2 min.
6
Meng de tomatenblokjes, maïs, pittig peulgehakt en de geraspte cheddarkaas met de nacho chips. Verdeel over een ovenschaal en plaats 10 min. in de oven.
7
Meng ondertussen de Verstegen Guilt Free Sweet Chili Sauce met de crème fraîche.
8
Verdeel de chili crème fraîche, guacamole, overige koriander en limoenpartjes over de nancho’s en serveer deze.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.