Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de prei in halve ringen en spoel onder stromend water. Snijd de paprika in halve reepjes.
2
Verhit de olijfolie in een grote hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg het rundergehakt toe en bak in 5 min. rul.
3
Voeg de prei en paprika toe en laat 2 min. meebakken. Voeg het paprikapoeder en de tomatenpuree toe en bak 3 min. mee.
4
Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat 10 min. zachtjes doorkoken op laag vuur. Bereid ondertussen de macaroni volgens aanwijzingen op de verpakking. Rasp de Parmezaanse kaas.
5
Roer de macaroni door de tomatensaus en verwarm nog 1 min. Verdeel over de borden en serveer met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.